Porsche GT2 RS

24.25

Porsche GT2 RS

Van de tweede generatie van Porsche 991, (de 991.2) serie, werd ook een GT2 RS gebouwd. De auto beschikt over 515 kW/700 PK.

In 2007 werd de 911 GT2 van de 997-generatie onthuld. De 997 GT2, beschikt over carbon stoelen en alcantara-stuur en pook. Hij ligt 2,5 cm lager dan een standaard Porsche 911. De auto heeft standaard PASM en ESP (Porsche noemt het PSM), dat helemaal uit te schakelen is in twee stappen. De (997) GT2 beschikt standaard over keramische remschijven.

De 3,6-liter zescilinder boxermotor met twee turbo’s levert 530 pk bij 6500 tpm en 680 Nm bij 2200 tpm en houdt dit vast tot 4500 tpm. Telkens wanneer het gas gelost wordt, blazen de overdrukventielen van de twee turbo’s de overvloedige lucht naar buiten, wat gepaard gaat met een fluitend geluid.

De auto is uitgerust met launch control. Deze wordt ingeschakeld als de eerste versnelling wordt ingeschakeld, de koppeling wordt ingeduwd en er vol gas gegeven wordt. Als dan de koppeling gelost wordt bij 5.000 tpm schiet de GT2 vooruit. Na 3,7 seconden wordt de 100 km/h bereikt en na 11,2 de 200 km/h. 33 seconden na de start staat de teller al op 300 km/h. De topsnelheid van deze 997 GT2 is 329 km/u. Om dit alles in bedwang te kunnen houden, heeft Porsche standaard keramische remmen gemonteerd met een diameter van 38 cm vooraan.

Naadloos fotobehang Porsche GT2 RS

Dit behang van de Porsche GT2 RS geeft sfeer aan elke ruimte. Zowel je kantoor, kinderkamer en garage krijgt in één keer de sfeer die je zoekt. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw Porsche GT2 RS goed tot zijn recht komt.

Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige Porsche GT2 RS. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei sportwagens kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten.

Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview geef je akkoord en zal de productie starten.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, Porsche GT2 RS, en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest.

In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van deze Porsche GT2 RS ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70