Porsche 911 Singer

35.50

Porsche 911 Singer

Singer Vehicle Design heeft door de jaren heen wereldwijd respect verworven. Hoe? Met het vervaardigen van Porsches die van ongekend niveau zijn. Het bedrijf doet er werkelijk alles aan om een Porsche in glorieuze staat terug te laten keren in het straatbeeld. Wij hier bij MAN-MAN zijn enorm fan van het werk dat ze leveren. Als er dus een nieuwe Singer Porsche het licht ziet, zijn we er als de kippen bij. Al helemaal als een dergelijk pareltje de oversteek maakt en voet aan wal zet in Nederland(!).

Singer is een van de weinige restaurateurs die zo gespecialiseerd is in het restaureren van de iconische Porsche 911. In het bijzonder alle 911 die stammen uit de tijd van de luchtgekoelde boxer-motoren. De periode waarin de 911 volgens de kenners in zijn meest pure vorm te krijgen was. Singer eert deze periode door iedere auto in ere te herstellen (en daar nog een schepje bovenop te doen).

De auto’s worden werkelijk van voor tot achter onder handen genomen en aangepast naar de wensen van de klant. Echter, je zal nooit een Singer tegenkomen die over the top is. Iedere Porsche behoudt zijn klassieke smoel en finesse. Overigens is het wel zo dat de auto’s onderhuids bestaan uit het best mogelijke materiaal. Zo is ieder motorblok volledig gestript en weer volgens Porsche blauwdrukken in elkaar gezet, terwijl er gebruik wordt gemaakt van de best mogelijke onderdelen.

De teller van het bedrijf staat inmiddels op 75 auto’s sinds 2009, een aardig getal. Zeker wanneer je bedenkt dat er per auto ongeveer een 4000(!) manuren nodig zijn. Het is dus beslist geen kattenpis om een Singer te vervaardigen, laat staan eentje te kopen. Mocht je interesse hebben, dan mag je dat nu te kennen geven bij Singer. Ze zullen dan volgend jaar met je om tafel gaan en twee jaar na dat moment zul je je bolide kunnen verwelkomen. Je zou zeggen dat ze dus echt vakwerk leveren daar in Sun Valley.

Wanneer je dus een Singer ziet rijden, mag je jezelf in de handen knijpen. Dit zal niet vaak voorkomen en zeker niet in Nederland. Althans, dat was tot voor kort zo. Nu is er dus een Singer te bewonderen in ons kikkerlandje, te noemen de ‘Amsterdam Commission’. De nieuwe eigenaar heeft de belofte gedaan z’n auto te gebruiken als daily driver. We willen dus iedereen attenderen op een Singer in het wild.

De eigenaar heeft voor deze auto gekozen voor een zogenaamde touring specification. Dit wil zeggen dat de vakmensen bij Singer de auto geoptimaliseerd hebben voor ultiem rijcomfort. Denk hierbij aan een goede geluidsinstallatie, een prettig afgesteld onderstel en vierwielaandrijving. Wat dan weer niet betekent dat er met deze Singer over de waddenvlaktes gereden mag worden daar is ie te mooi voor, maar dat ‘ie prettig zal rijden, dat geloven we meteen.

Het luchtgekoelde paradepaardje wordt voortbewogen door een 4-liter zescilinder die een prettige 390 pk’s levert. Binnen 3,3 seconden tik je de 100km/u aan. Het feit dat het een luchtgekoelde motor betreft doet bij menig autoliefhebber het hart sneller kloppen. Het rauwe geluid en de herinnering aan gouden jaren doen je nekharen recht overeind staan. Het rijden van een Singer is dus absoluut geen straf.

Het lijkt haast niet voor te stellen, maar toch heeft een dergelijke auto enkele minpuntjes. Alhoewel, wij beschouwen het als een minpunt, maar dat hoeft niet voor iedereen zo te zijn. Zo is het wachten op deze bolides voor de ongeduldige persoon niet vol te houden en laat het prijskaartje ook menig mond open vallen. Het is namelijk zo dat de Porsche zoals die hier op de foto’s staat een vanaf-prijs kent van €395.000.

Je leest het goed, dit is een vanaf-prijs, dat wil dus zeggen dat het model zoals hier waarschijnlijk niet voor dit geld de deur uit is mogen rollen. Met wat opties her en der passeer je al snel de vier ton. Het is dus beslist niet de auto voor de massa, maar dat is ook geen schande. Pareltjes als deze horen een zeldzaamheid te zijn. Iedere Singer is een genot voor het oog (en oor), zo ook deze geweldige targa.

Naadloos fotobehang Porsche 911 Singer

Dit behang van de Porsche 911 Singer geeft sfeer aan elke ruimte. Zowel je kantoor, kinderkamer en garage krijgt in één keer de sfeer die je zoekt. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw Porsche 911 Singer goed tot zijn recht komt.

Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige Porsche 911 Singer. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei sportwagens kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten.

Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview geef je akkoord en zal de productie van jouw Porsche 911 Singer starten.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, Porsche 911 Singer, en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest.

In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van deze Porsche 911 Singer ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70