Porsche 911 964 Classic S

35.50

Porsche 911 964 Classic S

‘Driving like a beast, looking like an angel and smelling like new’, dat waren de doelstellingen toen er begonnen werd aan de bouw van deze Porsche 911 964 Classic S. Eigenlijk was een standaard 964 Turbo in al zijn pracht nog moeilijk te overtreffen, maar met de nodige inspiratie van het Amerikaanse Singer, begin je toch te dromen. Een droom die wij waar wilden maken, door een overtreffende trap te zoeken van de kwaliteiten van een standaard 964 Turbo, met toevoegingen van moderne technieken zonder het youngtimer gevoel kwijt te raken. Zodoende hebben wij in deze Porsche diverse mooie details verwerkt uit ruim 50 jaar 911 historie. Ook beschikt deze 964 over de geweldige 3.6 Turbo motor, met enkele Turbo!

Het rijden is één en al beleving, zeker wanneer de enkele Turbo zijn werk gaat doen. De auto beschikt over “slechts” 360 PK, echter voelt het vele malen sterker dan een moderne auto met een vergelijkbaar vermogen. Het rijden in deze “tijdmachine”, is Porsche plezier in de meest pure vorm en zoals het bedoelt is. Deze 964 Turbo is volledig gerestaureerd en letterlijk vanaf de bodem opnieuw opgebouwd, waarin geen een detail is overgeslagen. De uni-lak Old English White is in combinatie met het espresso lederen/stoffen interieur een uitermate chique samenstelling. Ook het dashboard en andere delen in het interieur zijn met leer bekleed. De stijl waarin de auto is opgebouwd is deels afgeleid van de 997 Sport Classic en de 964 Singer uit Californië, maar dan voor een fractie van de prijs van een echte Singer die in Nederland voor circa €600.000,– verkocht wordt. Deze Turbo is een “One Off”! Geen smalle body, en voorzien van de sterkste 964 motor die ooit geleverd is door Porsche.

Naadloos fotobehang Porsche 911 964 Classic S

Dit behang van de Porsche 911 964 Classic S geeft sfeer aan elke ruimte. Zowel je kantoor, kinder-/ slaapkamer en garage krijgt in één keer de sfeer die je zoekt. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw Porsche 911 964 Classic S goed tot zijn recht komt. Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige Porsche 911 964 Classic S. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei sportwagens kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten. Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview van je Porsche 911 964 Classic S, geef je akkoord en zal de productie starten.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, Porsche 911 964 Classic S, en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest. In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van deze Porsche 911 964 Classic S ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70