Mooie Mercedes Benz SL Roadster 2021

35.50

Mooie Mercedes Benz SL Roadster

De Mooie Mercedes Benz SL Roadster vertegenwoordigt verschillende afwijkingen van de vorige SL-Klasse voorgangers. Door over te schakelen van een opklapbaar metalen dak en een zwaar hydraulisch systeem, zoals in de vorige R230- en R231-generaties, naar een met stof bekleed dak en elektromotoren wordt 21 kg bespaard en wordt het zwaartepunt verlaagd voor een betere wegligging. Een primeur voor de SL-Klasse, de Mercedes Benz SL Roadster is uitgerust met AMG Performance 4MATIC+, vierwielaandrijving en achterasbesturing.

Op 14 juli 2021 heeft Mercedes-Benz foto’s vrijgegeven van het interieur en dashboard. De Mercedes Benz SL Roadster introduceerde de 2+2 zitplaatsen opnieuw als standaard sinds de C107 en R129, waarbij de optionele 2+2 zitplaatsen door de dealer waren geïnstalleerd. De achterbank is optimaal voor passagiers met een lengte tot 1,5 meter. Het dashboard is symmetrisch, samen met het 12,3-inch digitale instrumentenpaneel en een 11,9-inch touchscreen in het midden. Het instrumentenpaneel is in een kast geplaatst om de weerkaatsing van het zonlicht te verminderen en het zicht te verbeteren wanneer het dak is neergeklapt. Het touchscreen-paneel in het midden is om dezelfde reden elektronisch kantelbaar naar de verticale positie.

Bij de lancering is de enige motoroptie een biturbo 4,0-liter V8 met twee verschillende vermogensniveaus: SL 55 4MATIC+ en SL 63 4MATIC+. De kleinere SL 55 heeft een vermogen van 350 kW (476 pk, 469 pk) en 700 N⋅m (516 lb⋅ft), terwijl de SL 63 dat overtreft met 430 kW (585 pk, 577 pk) en 800 N⋅m (590 pk). lb⋅ft). De basis zescilinder lijnmotor en een krachtigere hybride versie van de V8-motor zullen op een later tijdstip worden geïntroduceerd. Het 4-cilindermodel wordt toegevoegd aan de SL 43. De SL 43 heeft een vermogen van 280 kW (381 pk, 375 pk) en 480 N⋅m (354 lb⋅ft) wat een extra 10 kW (14 pk) toevoegt ; 13 pk) voor milde hybride. Dit is de eerste keer dat de SL-Klasse wordt aangedreven door een inline-4-motor sinds de Mercedes-Benz 190 SL.

Het platform van de auto is een geheel nieuwe, door AMG ontwikkelde zelfdragende carrosseriestructuur met een aluminium spaceframe die aanzienlijk meer stijfheid biedt. De stijfheid in dwarsrichting en in lengterichting zou respectievelijk 50% en 40% hoger zijn in vergelijking met het GT roadster-platform. AMG’s chief technical officer, Jochen Hermann, onthulde dat de nieuwe SL-schaal slechts 270 kg (595 lb) weegt.

Naadloos fotobehang Mooie Mercedes Benz SL Roadster

Dit behang van de Mercedes Benz SL Roadster geeft sfeer aan elke ruimte. Zowel je kantoor, kinderkamer en garage krijgt in één keer de sfeer die je zoekt. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw Mercedes Benz SL Roadster goed tot zijn recht komt. Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige Mercedes Benz SL Roadster. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei sportwagens kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten. Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview geef je akkoord en zal de productie van jouw Mercedes Benz AMG GT starten.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, Mercedes Benz SL Roadster , en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest. In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van deze Mercedes Benz SL Roadster ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70