Lamborghini Huracan

35.50

Lamborghini Huracan 

De Huracán EVO is uitgerust met de natuurlijke evolutie van de meest succesvolle V10 uit de geschiedenis van Lamborghini. Hij is het resultaat van fine-tuning en versterking van de reeds bestaande features en prestaties van Huracán, in combinatie met de ontwikkeling van nieuwe oplossingen op het gebied van efficiency en design. Deze auto onderscheidt zich echter met name door zijn vermogen om uitstekend te anticiperen op bewegingen en om de wensen van de bestuurder te vervullen. 

Het design van de Huracán EVO is geen radicale verandering van de oorspronkelijke iconische vorm en proporties, maar een natuurlijke evolutie die geavanceerde aerodynamische oplossingen introduceert, terwijl trouw wordt gebleven aan het iconische Lamborghini-design. De voorbumper is voorzien van onmiskenbare Lamborghini-designelementen zoals de kenmerkende Y-vormige stijl, de op de Countach geïnspireerde motorkaplijnen, de luchtgeleiders in de skirt die doen denken aan de Murciélago en de hoog gemonteerde uitlaatpijpen die herinneren aan de best presterende modellen van de Lamborghini-reeks. Het model introduceert ook de nieuwe 20 inch Aesir-velgen en Ad Personam-carrosseriekleuren, waaronder Arancio Xanto.

Met deze elementen gaan we richting de toekomst, zonder het verleden uit te wissen.

Naadloos fotobehang Lamborghini Huracan

Dit behang van de Lamborghini Huracan EVO geeft sfeer aan elke ruimte. Zowel je kantoor, kinderkamer en garage krijgt in één keer de sfeer die je zoekt. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw Lamborghini Huracan EVO goed tot zijn recht komt. Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige Lamborghini Huracan EVO. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei sportwagens kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten. Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview geef je akkoord en zal de productie van jouw Lamborghini Huracan starten.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, Lamborghini Huracan, en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest. In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van deze Lamborghini Huracan ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70