Koenigsegg Gemera

24.25

Koenigsegg Gemera

Christian von Koenigsegg had reeds in 2003 de ambitie om een auto te bouwen met de prestaties van een tweezits supercar en de praktische eigenschappen van een vierzits coupé met bagageruimte. Uiteindelijk leidde dit 17 jaar later tot de Koenigsegg Gemera, die op 3 maart 2020 online zijn wereldpremière beleefde. De bedoeling was dat de auto zou worden gepresenteerd tijdens de Autosalon van Genève van 2020 maar dit evenement werd geannuleerd vanwege de coronapandemie.

Christian von Koenigsegg noemt de Gemera ‘een compleet nieuwe categorie auto’s waar een extreme mega-auto een ruimtelijk interieur combineert met ultieme duurzaamheid’.

De Koenigsegg Gemera is een supersportwagen met vier volwaardige zitplaatsen en een uit koolstofvezel opgetrokken monocoque. De auto beschikt over de voor Koenigsegg kenmerkende dihedral synchro-helix-deuren die omhoog schuiven en er ontbreekt een B-stijl tussen de twee zitrijen wat de instap vergemakkelijkt. De Gemera beschikt over torque vectoring, waarmee elk wiel apart aan wordt gestuurd om het vermogen op de gewenste hoek te leveren, vierwielaandrijving en vierwielbesturing. Het totale wagengewicht van de Gemera bedraagt 1850 kilogram.

Het aandrijfsysteem van de Gemera bestaat uit drie elektromotoren met een 16 kWh accupakket, waarvan er twee de achterwielen aandrijven en een is gekoppeld aan de voorwielen en gezamenlijk 1.115 pk genereren. Deze werken samen met een 2,0-liter driecilinder motor die door Koenigsegg de naam ‘Tiny Friendly Giant’ heeft gekregen. Deze 609 pk sterke brandstofmotor is gekoppeld aan de voorwielen en heeft twee turbo’s, geen nokkenas en kan zowel benzine als bio-ethanol (E85) verbranden. De Gemera heeft daarmee een gecombineerd vermogen van 1.724 pk en een koppel van 3.500 Nm. Daarmee is de Koenigsegg Gemera in staat om in 1,9 seconden naar 100 km/u te accelereren en een topsnelheid van 400 km/u te bereiken.

Naadloos fotobehang Koenigsegg Gemera

Dit behang van de Koenigsegg Gemera geeft sfeer aan elke ruimte. Zowel je kantoor, kinderkamer en garage krijgt in één keer de sfeer die je zoekt. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw Koenigsegg Gemera goed tot zijn recht komt. Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige Koenigsegg Gemera. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei sportwagens kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten. Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview geef je akkoord en zal de productie starten van jouw Koenigsegg Gemera.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, Koenigsegg Gemera, en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest. In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van deze Koenigsegg Gemera ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70