Ford Raptor ag mc

35.50

Ford Raptor ag mc

De 2020 Ford‑150 Raptor is wederom sterker en sneller dan ooit. Het ontwerp is gebleven, maar ook nu heeft Ford de Raptor weer verbeterd. Dat maakt van de Raptor voor kenners de meest begeerlijke F‑150 uit de line-up. Bereid je voor op een intensieve kennismaking met dit off‑road monster.

Als je besluit de Raptor te gebruiken waar hij voor ontworpen is, dan zorgen de off-road banden op de 17 inch lichtmetalen velgen voor optimale grip. Bij zeer moeilijk terrein – bijvoorbeeld een rosachtige ondergrond – kan de bandenspanning worden verlaagd, om zo meer contactoppervlak (en dus meer grip) te creëren. De Raptor Luxury is standaard voorzien van zogenaamde bead-lock velgen. Buiten het feit dat ze er zeer bruut uitzien, maken deze velgen het mogelijk om de band vast te klemmen op de velg. Hierdoor blijft de band onder alle omstandigheden goed om de velg zitten, ook als de bandenspanning verlaagd is.

Het onderstel zorgt ervoor dat de Raptor in staat is tot unieke off-road prestaties. Het team van Ford Performance heeft samen met de specialisten van Fox het complete onderstel onder de loep genomen, om te kijken waar ze het nog beter konden maken. De specificaties bewijzen dat dit gelukt is. De Fox Racing Shox zijn met een diameter van 7.5 cm nog dikker uitgevoerd dan dat ze voorheen waren (was 6.35 cm) Hierdoor kunnen ze nog meer geweld verwerken.

Bovendien zijn ze uitgevoerd met niet minder dan negen dempingszoners, waardoor de Raptor comfortabeler rijdt op asfalt, maar tegelijkertijd nog beter presteert op onverharde wegen. Ook de veerweg voor (33 cm) en achter (35.5 cm) is vergroot ten opzichte van het vorige model zodat de Raptor nog extremer terrein aankan. 

De automatische versnellingsbak heeft niet minder dan 10 versnellingen. De bak laat zich ook handmatig bedienen door middel van de schakelflippers achter het stuurwiel. In de automatische stand wordt het schakelgedrag actief aangepast aan de driving mode waar de Raptor zich op dat moment in bevindt. Door de 10 verzetten kan de motor altijd binnen het ideale toerenbereik gehouden worden, wat de 0-100 tijd natuurlijk ten goede komt.

Naadloos fotobehang Ford Raptor ag mc

Dit behang van de Ford Raptor ag mc geeft sfeer aan elke ruimte. Zowel je kantoor, kinderkamer en garage krijgt in één keer de sfeer die je zoekt. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw Ford Raptor ag mc goed tot zijn recht komt.

Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige Ford Raptor ag mc. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei mooie auto’s kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten.

Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview geef je akkoord en zal de productie van jouw Ford Raptor ag mc starten.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, Ford Raptor ag mc, en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest. In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van deze Ford Raptor ag mc ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70