Ferrari 625 1957

35.50

Ferrari 625 1957

Ferrari 625 1957, Ferrari heeft altijd een beroemde bloedlijn van raceauto’s gehad, maar slechts weinigen hebben de macht van de 625 TRC Spider uit 1957. Van deze beroemde roadster zijn er maar twee gebouwd, chassis 0680 MDTR en 0672 MDTR. 

In augustus 1957 waagden deze Ferrari en zijn eigenaar, Johnny von Neumann, zich naar Oostenrijk, Duitsland en behaalden de eerste plaats in zijn klasse in slechts de eerste keer op het circuit. In zijn tweede race, op Laguna Seca, behaalde de 625 TRC de 2e plaats. In alle 11 races die hij reed in het seizoen 1957 tot 1958, behaalde deze Ferrari drie keer de eerste plaats en vier keer een tweede of derde plaats. Het bleef een vruchtbare carrière hebben, zelfs in vintage races tot aan de Montery Historic Races in 2011.

De geschiedenis van de auto die straks verkocht wordt is iets minder ‘heftig’, er komen in elk geval drugsdealers aan te pas. Zoals gezegd lag er oorspronkelijk een 2.5 liter viercilinder racemotor van Ferrari onder de motorkap, maar inmiddels ligt er een 3 liter V12 onder de kap.

Toen John von Neumann was uitgekeken op zijn Ferrari verkocht hij zijn 625 TRC Spider (zonder motor!) aan Stan Sugarman. Die hing er vervolgens een Chevrolet V8 met een Borg Warner versnellingsbak in. Na nog wat omzwervingen kwam de auto begin jaren ’80 in handen van de huidige eigenaar die 30 jaar de auto in eigendom hield.

Inmiddels is de Chevrolet V8 vervangen door een 3.0 V12 (320 pk) zoals je die ook kan vinden in klassieke Testa Rossa’s uit de jaren ’50. Bijzonder is echter dat de oorspronkelijke viercilinder motor ook weer is opgespoord en die krijg je erbij als je deze auto koopt.

UPDATE 0516/2012: De Ferrari 625 TRC Spider uit 1957 werd in Monaco verkocht voor maar liefst € 5.040.000, of ongeveer $ 6,4 miljoen, een record voor dit specifieke model. Dit was de eerste keer in 30 jaar dat dit model op de veiling werd aangeboden en het is een van de enige twee modellen die ooit zijn gebouwd.

Naadloos fotobehang Ferrari 625 1957

Dit behang van de Ferrari 625 1957 geeft sfeer aan elke ruimte. Zowel je kantoor, kinderkamer en garage krijgt in één keer de sfeer die je zoekt. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw Ferrari 625 1957 goed tot zijn recht komt.

Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige Ferrari 625 1957. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei sportwagens kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten.

Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview geef je akkoord en zal de productie van jouw Ferrari 625 1957 starten.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, Ferrari 625 1957, en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest.

In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van deze Ferrari 625 1957 ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70