Dubai Burj Khalifa

35.50

Dubai Burj Khalifa

De Burj Khalifa werd ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Skidmore, Owings and Merrill uit Chicago. Zij ontwierpen onder meer ook de Willis Tower in Chicago en de Jin Mao Tower in Shanghai. De hoofdaannemer werd het Zuid-Koreaanse Samsung C&T Corporation, met als belangrijke onderaannemers het Belgische Besix en het plaatselijke Arabtec Construction. De projectontwikkelaar is Emaar Properties uit Dubai.

Het grondplan van de toren is gebouwd in de vorm van de Hymenocallis, een veelvoorkomende woestijnbloem in de regio. De toren is opgebouwd uit drie elementen rond een centrale kern. Het betonnen lichaam van het gebouw is ruim 575 meter hoog. De dakhoogte is rond de 636 meter. De schattingen over de uiteindelijke hoogte liepen ver uiteen. De betrokken bedrijven hielden dit eerst angstvallig geheim uit angst dat de hoogte van de Burj Khalifa in korte tijd zou worden overtroffen. Uiteindelijk bleef de teller staan op 828 meter.

In de toren is, naast kantoorruimte en 900 appartementen, ruimte gereserveerd voor een groot hotel. Het hotelinterieur is ontworpen door modeontwerper Giorgio Armani. Het eerste Armani Hotel heeft 15 van de 37 onderste verdiepingen betrokken.

Men verwacht dat op de verdiepingen 37 tot 108 appartementen komen. Volgens de projectontwikkelaar werden alle appartementen in acht uur verkocht. Er wordt een zwembad gebouwd op de 78e verdieping, een lobby op de 123e verdieping en een observatiedek op de 124e verdieping. Verder bevindt de hoogste nachtclub ter wereld zich op de 143e verdieping en is op de 158e verdieping de hoogste moskee ter wereld te vinden.

Naadloos fotobehang Dubai Burj Khalifa

Dubai Burj Khalifa, wellicht is dit het juiste plaatje voor jou. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw Dubai Burj Khalifa goed tot zijn recht komt. Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige Dubai Burj Khalifa. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei steden kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten. Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview geef je akkoord en zal de productie van jouw Dubai Burj Khalifa starten.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, Dubai Burj Khalifa, en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest. In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van Dubai Burj Khalifa ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70