BMW M4

35.50

BMW M4

De M4 debuteerde op Goodwood en kwam in de loop van 2014 op de markt. De M3 en M4 keren weer terug naar een zescilinder lijnmotor, ditmaal voor het eerst met turbo’s. Het blok levert 431 pk tussen 5390 en 7000 tpm en 550 Nm tussen 1800 en 5390 tpm. Het voordeel zit in de gewichtsbesparing; de M4 is zo’n 80 kg lichter dan zijn voorganger. Ook door gebruik van lichte materialen, zo is er koolstofversterkt plastic (carbon fibre reinforced plastic; CFRP) gebruikt in onder andere de aandrijfas en achterklep en is het dak van koolstofvezel, wat voor een gewichtsbesparing van 6 kg zorgt en het zwaartepunt verlaagt. Het gewicht bedraagt nu 1485 kg of 1500 kg met automaat. De cabriolet-versie weegt 1725 kg. De M4 heeft elektronische stuurbekrachtiging, voor het eerst in een BMW M-model. Er zijn ook betere remmen met blauwe remklauwen en optioneel keramische remschijven met goudkleurige remklauwen. Met handmatige versnelling duurt de sprint van 0 naar 100 km/u 4,3 seconden, de automaat met ‘launch control’ doet daar 4,1 seconden over. De cabriolet doet er 4,6 of 4,4 seconden over. De topsnelheid is zoals altijd begrensd op 250 km/u, maar kan optioneel naar 280 km/u worden verhoogd.

Naadloos fotobehang BMW M4

Dit behang van de BMW M4 geeft sfeer aan elke ruimte. Zowel je kantoor, kinderkamer en garage krijgt in één keer de sfeer die je zoekt. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw BMW M4 goed tot zijn recht komt. Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige BMW M4. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei sportwagens kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten. Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview geef je akkoord en zal de productie van jouw BMW M4 starten.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, BMW M4, en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest. In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van deze BMW M4 ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70