Super Audi e-Tron Spyder 2010

35.50

Audi e-Tron Spyder

Audi presenteert de Audi e-tron Spyder, de studie van een open sportwagen, op de grootste autoshow van de herfst van 2010. De showauto, met plug-in hybride aandrijving, is 4,06 meter lang, 1,81 meter breed en slechts 1,11 meter hoog. De tweezitter is uitgerust met een 221 kW (300 pk) twin-turbo V6 TDI op de achteras en twee elektromotoren die in totaal 64 kW produceren op de vooras.

Het lage totaalgewicht van de Audi e-tron Spyder van slechts ongeveer 1.450 kg (3.196,70 lb) gecombineerd met de TDI met hoog koppel en de twee elektromotoren resulteert in respectabele prestaties. De auto accelereert in slechts 4,4 seconden naar 100 km/u (62,14 mph) en de topsnelheid wordt elektronisch begrensd op 250 km/u (155,34 mph).

De e-tron Spyder kan het krachtige koppel van zijn TDI combineren – de dieselmotor genereert 650 Nm (479,42 lb-ft) en het totaal van 352 Nm (259,62 lb-ft) van zijn twee elektromotoren tijdens acceleratie in een proces dat bekend staat als “stimulerend.”

De intelligente krachtverdeling zorgt voor een optimale dynamiek in elke situatie. De gerichte krachtoverbrenging op de voorwielen verbetert de longitudinale dynamiek en verbetert ook de laterale dynamiek in bochten. Dit komt omdat koppelvectoring – de verdeling van het koppel naar behoefte tussen de linker- en rechterwielen van de twee assen – een opwindende mate van rijprecisie en uitstekende wendbaarheid mogelijk maakt.

Mede dankzij het lage gewicht, de korte wielbasis en de perfecte gewichtsverdeling van 50:50 voor dynamisch rijgedrag heeft de Audi e-tron Spyder alle rijeigenschappen van een skelter – goed in bochten en neutraal tot aan de zeer hoge rijeigenschappen.

De combinatie van een zeer efficiënte TDI en elektrische aandrijving zorgt ook voor een uitstekend brandstofverbruik en verbazingwekkend lage emissies. De Audi e-tron Spyder heeft gemiddeld slechts 2,2 l diesel/100 km nodig, wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van 59 g/km (94,95 g/mijl). Met de tank van 50 liter is een actieradius van meer dan 1.000 kilometer mogelijk.

Naadloos fotobehang Audi eTron Spyder

Dit behang van de Audi eTron Spyder geeft sfeer aan elke ruimte. Zowel je kantoor, kinderkamer en garage krijgt in één keer de sfeer die je zoekt. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw Audi eTron Spyder goed tot zijn recht komt. Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige Audi eTron Spyder. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei sportwagens kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten. Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview geef je akkoord en zal de productie van jouw Audi eTron Spyder starten.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, Audi eTron Spyder, en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest. In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van deze Audi eTron Spyder ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70