911 Speedster Heritage

35.50

911 Speedster Heritage

In navolging van zijn onthulling debuteert de 911 Speedster met het optionele Heritage Design Pakket. Het pakket is ontwikkeld door Porsche Exclusive Manufaktur en kenmerkt zich door een hoog niveau van vakmanschap en tal van designelementen die teruggrijpen op de roots van de Speedster.

Als eerbetoon aan de succesvolle tijden in de autosport zijn – exclusief in combinatie met de exterieurkleur GT-zilver metallic – zowel de voorbumper als de spatborden van een specifiek wit nostalgisch design voorzien. De witte afbeeldingen in ‘gumball’-stijl op de portieren en bagageklep vóór zijn geïnspireerd op de historische Porsche 356-modellen, die destijds door de eigenaren zelf werden versierd als ze aan races deelnamen. Af fabriek is te kiezen voor individuele startnummers of kunnen de stickers desgewenst weggelaten worden. De historische Porsche-aanduiding aan weerszijden van de auto en het wapen op de bagageklep benadrukken het ontwerp dat is geïnspireerd op een roemrucht verleden.

De 20 inch wielen met centrale wielmoer van de 911 Speedster met Heritage Design Pakket zijn gespoten in platina zijdegelans maar kunnen ook in zilver worden besteld. Net als de bagageklep zijn de velgen voorzien van een historisch Porsche-wapen. De remklauwen van het standaard gemonteerde Porsche Ceramic Composite Brake (PCCB) zijn zwart met witte Porsche-opschriften, in lijn met de klassieke look van het pakket. De Speedster-aanduidingen in goud op de achterzijde en aan weerszijden van de auto onderstrepen de exclusiviteit van het Heritage Design Pakket.

Het interieur van de 911 Speedster valt op door zijn klassieke uitstraling met een tweekleurig leren thema in zwart en cognac. De standaard volledige kuipstoelen zijn bekleed met cognackleurig leer en versierd met een historisch Porsche-embleem dat in reliëf is verwerkt in de hoofdsteunen. De rugleuningen en interieurelementen zijn uitgevoerd in de exterieurkleur van de auto: GT-zilver metallic. Op het zwartleren stuurwiel is een 12-uurmarkering aangebracht in de kleur cognac. Verder is de afdekking van de middenconsolevoorzien van de aanduiding ‘Porsche Exclusive Manufaktur’ in reliëf. Het Speedster logo in reliëf op de sierlijst van het dashboard en de gelimiteerde-oplagevermelding tussen de stoelen – beide in goud – vormen verdere hoogtepunten van het Heritage Design Pakket.

Naadloos fotobehang Porsche 911 Speedster Heritage

Dit behang van de Porsche 911 Speedster Heritage geeft sfeer aan elke ruimte. Zowel je kantoor, kinderkamer en garage krijgt in één keer de sfeer die je zoekt. Alle in de webshop getoonde foto’s zijn van een mooie kwaliteit tot een hoogte van ca. 300 cm. Onze studio doet zijn uiterste best, wanneer een uitsnede nodig blijkt, de meest optimale vlakverdeling te kiezen zodat jouw Porsche 911 Speedster Heritage goed tot zijn recht komt. Wij maken het beeld altijd passend op de door jou opgegeven maten van de wand. Wil je dat we rekening houden met een bed, kast, bureau en/ of bijvoorbeeld een raam dan vragen we je even met ons te bellen of te mailen. In overleg komen we tot het mooiste resultaat van deze prachtige Porsche 911 Speedster Heritage. Het behang (Airtex) wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en wordt als één geheel geprint en verwerkt. 

Naast het kiezen van een foto uit onze beeldbank waar je allerlei sportwagens kunt vinden is het ook mogelijk een foto aan te leveren uit je eigen collectie, van een fotograaf of van een andere beeldbank. 

Productie

Omdat we over een eigen machinepark beschikken vindt de productie en verwerking in eigen ‘huis’ plaats. Zowel de hele brede printer (printbed van 320 cm breed) als ook de smallere printer (printbed 160 cm breed) maar ook de tangentiaal aangedreven snijmachine staan dagelijks ingekomen opdrachten te verwerken. Dit maakt het mogelijk om snel en makkelijk mee te schakelen in de wensen van onze klanten. Dus ook voor een spoedopdracht of iets speciaals/ exclusiefs ben je bij ons aan het juiste adres. Voordat we je bestelling in productie nemen ontvang je vooraf een digitale preview. In deze preview kun je zien hoe je uiteindelijke bestelling eruit komt te zien. Pas als je tevreden bent over deze preview van je Porsche 911 Speedster Heritage, geef je akkoord en zal de productie starten.

Montage

Na het kiezen van dit plaatje, Porsche 911 Speedster Heritage, en de productie ervan komt de volgende stap. Het behang moet ook nog aangebracht worden op de wand van je keuze. Wil je het professioneel aanpakken met zo min mogelijk werk voor jezelf dan besteed je de montage uit aan ons gespecialiseerde team. Als jij zorgt voor een zo glad mogelijke ondergrond en een vrije muur dan doen wij de rest. In onderling overleg plannen we een geschikt moment in de agenda. Over het algemeen kan het printen en monteren al snel plaats vinden. Geef bij het bestellen aan als je de montage aan ons uitbesteedt. Dan wordt dit automatisch in de berekening verwerkt. 

Behanglijm

Als je handig bent en wilt besparen op de kosten kun je de montage van deze Porsche 911 Speedster Heritage ook zelf uitvoeren. Wij adviseren je goed in te lezen hoe je deze behangklus aanpakt. Je krijgt namelijk één stuk behang geleverd wat op één koker zit (dus geen baantjes).

Voor de beste montage adviseren wij onze speciale pastalijm bij te bestellen. Deze heeft een hoge kleefkracht en zorgt ervoor dat je het behang goed kunt verwerken. Als je een emmer lijm bijbesteld leveren wij een gratis rakel met vilt bij. Met deze rakel duw je alle lucht tijdens de montage onder het behang vandaan. De lijm breng je met een roller op de muur aan en voor de randjes gebruik je een kwast.

Naadloos foto behang

Breedte (cm) *

Hoogte (cm) *

Aantal m2 *

Kosten *

Opties

Montage *

Vernis *

Soort vernis *

Reliëf *

Reliëf en vernis *

Soort vernis *

Mat

Akoestisch behang met montage *

Extra's

  • * 

    Pastalijm 5 kilo + 49.50
    Pastalijm 10 kilo + 90.70