Technisch hoogstandje

Technisch hoogstandje. In de afgelopen jaren hebben we meermaals de vraag gekregen of we semi transparante raamfolie kunnen printen. Tot op heden was dat nog niet gelukt omdat de materialen en technieken dit simpel weg niet mogelijk maken. Het is namelijk zo dat materialen en inkten of helder of mat zijn. Of het nu gaat om de printmedia of de inkten, eigenlijk is het een onmogelijke opgave.

Maar we zouden Art to Wall niet zijn als we niet blijven zoeken naar oplossingen voor onze opdrachtgevers. Er breekt een periode aan van experimenteren. We halen elke variant/ mogelijkheid of opties uit de kast. Materialen die eigenlijk niet voor een dergelijke toepassing bedoeld zijn worden aan het experiment onderworpen. Volledig ‘out of the box’ denken is de enige manier die ons rest. De ene sample na de andere sample wordt gemaakt en kritisch beoordeelt.

We rijden een aantal keer naar onze opdrachtgever zodat hij mee kan kijken naar de resultaten. Het ogenschijnlijke onmogelijke blijkt dan toch mogelijk. We hebben het geflikt. Een semi transparante folie is vanaf heden mogelijk.

Omdat onze printers een eigen printtechniek hebben met ieder zijn eigen inkt soort en we elk materiaal in ons experiment hebben betrokken konden we deze nieuwe ontdekking doen.

Onze eerste opdracht met semi transparante raamfolie is toegepast in de showroom van Van Poelgeest, BWM – MINI dealer in onder andere Hilversum. Ben je nieuwsgierig wat we eventueel voor jou met deze techniek kunnen betekenen? We horen je graag.

RECENT NIEUWS