Semi-transparante folie Van Poelgeest BMW
Semi-transparante-folie

Semi-transparante folie

Unieke techniek voor privacy folie

Wie kent het niet? De voortdurende zoektocht naar de juiste balans tussen ruimtelijk/ transparant enerzijds en privacy biedend anderzijds. Wensen van de praktische gebruikers enerzijds en de esthetisch gerichte architect/ ontwerper anderzijds. Het blijkt een vraagstuk waar eigenlijk (nog) geen pasklare oplossing voor is. Zeker niet als het (ook nog) aan moet sluiten op andere onderdelen van het ontwerp.

We kennen ze allemaal. Die (lange) glazen wanden bij kantoren waar een baan frosted folie op aangebracht wordt zodat de privacy in ieder geval geborgd is. Of dit de meest schone toepassing is? Daar kunnen we over van gedachte wisselen. Eén feit staat als een paal boven water; het kan vanaf heden anders!

Vanaf vandaag brengt ArttoWall de oplossing dichterbij dan ooit. ArttoWall heeft een techniek ontwikkeld die het beste van beide werelden verenigd in één glasfolie. De speciaal ontwikkelde techniek maakt het mogelijk om met meerdere langen inkt (minimaal 3) op glasheldere folie te printen. De unieke printer waar dit proces door uitgevoerd wordt kan in elke laag met verschillende transparanties of inkt percentages printen. Hierdoor is het mogelijk een glasheldere glasfolie te voorzien van een print die aan de boven- en onderkant uitwaaiert en in het midden een verminderde doorkijk geeft.

Met deze techniek is het mogelijk om een bestand dat de privacy borgt te combineren met elk mogelijk denkbaar ander ontwerp. Dit kan in alle denkbare kleuren, vormen en ontwerpen. Elk printbestand wordt op de specifieke wensen van de opdrachtgever gebouwd.

Vanaf nu is het dus mogelijk om bijvoorbeeld de print van het behang terug te laten komen in de raamfolies. Of om de raamfolies te voorzien van een eigentijds ontwerp waarbij zowel de privacy wordt geborgd als dat er tegemoet wordt gekomen aan het esthetische aspect van de gehele aankleding van de ruimten.

RECENT NIEUWS