Wouters Totaal Afbouw

Wouters Totaal Afbouw
Wouters Totaal Afbouw
Wouters Totaal Afbouw
Wouters Totaal Afbouw
Wouters Totaal Afbouw
Wouters Totaal Afbouw
Wouters Totaal Afbouw
Wouters Totaal Afbouw
Wouters Totaal Afbouw
Wouters Totaal Afbouw

Over dit project

Wouters Totaal Afbouw met mega grote nieuwe visuals in de hal en in de kantine.

Onze drijfkracht

Wij zetten ons al ruim een halve eeuw iedere dag in voor onze partners. De energie hiervoor halen wij uit het bewerkstelligen van de behoeften van deze partners. Zo helpen wij hen met de complete afbouw – of een deel daarvan – van zowel grote als kleine projecten. Dit varieert van woningbouw tot utiliteit en van renovatie tot transformatie. Mede door decennialange ervaring en onze deskundige vakmensen halen wij het meeste uit uw project.

Wat ons uniek maakt

Wouters is een innovatiegericht bedrijf dat zijn specialisme heeft te danken aan een lange geschiedenis als totaal afbouwbedrijf en door continu naar de toekomst te kijken. Wij hebben als bedrijf kennis van het gehele bouwproces en zijn daarom graag van begin tot eind betrokken bij een project zodat onze toegevoegde waarde optimaal zal zijn. Op die manier kunnen wij met u meedenken en wordt het ultieme resultaat behaald. Daarnaast geven wij graag advies op materiaalkeuze waardoor risico’s zoveel mogelijk worden uitgesloten en wordt de duurzaamheid van het project gewaarborgd.

Werkveld

Wanneer wij zeggen dat wij doen aan totaal afbouw, dan menen wij dit. Als het eerste totaal afbouwbedrijf van Nederland ligt nog steeds onze passie op dit gebied. Wij realiseren dan ook graag de gehele afbouw van begin tot eind. Ons assortiment is hierop aangepast en bestaat onder andere uit: stucwerk, niet-dragende binnenwanden, plafonds, dekvloeren en tegelwerk.

Vijf pijlers van Wouters

Innovatief

Door te blijven kijken naar nieuwe mogelijkheden staan wij altijd een stapje voor op de rest

Transparant

Een transparante samenwerking levert minder complexiteit op en uiteindelijk een beter resultaat

Deskundig

Onze vakmensen hebben de juiste kennis in huis voor alle projecten

Ervaring

Door al sinds 1960 in de afbouwbranche actief te zijn, worden risico’s zoveel mogelijk uitgesloten

Capaciteit

Wanneer wij een groot project aannemen, dan kunnen wij het ook

Wat hebben we gedaan

Hoe maak je als bouwbedrijf je eigen pand tot een inspirerende werkomgeving? Heel eenvoudig; alles heel grondig aanpakken met een goed doordacht plan in combinatie met mooie kleuren, meubels en visuals. In zowel de kantine als in de centrale hal zijn 2 super grote wanden voorzien van naadloos fotobehang.

De wand in de kantine is uit één deel van bijna 15 meter breed en ruim 4 meter hoog. In het werk wordt elk obstakel uitgesneden en precies op maat gemaakt. De wand in de hal is 8 meter hoog en 12 meter breed waardoor de visual uitgevoerd is in een aantal banen. Door het gebruik van een enorme stijger kon ook dit project tot een succes gemaakt worden.

Wouters is een op innovatiegericht bedrijf dat zijn specialisme heeft te danken aan een lange geschiedenis als totaal afbouwbedrijf en door continu naar de toekomst te kijken.

Art to Wall

Wilt u meer weten over de projecten van Art to Wall neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

een selectie uit onze gerealiseerde projecten