Woonhuis omgetoverd in mooie beleving

Renovatie woonhuis
Renovatie woonhuis
Renovatie woonhuis
Badkamer met wandpanelen

Over dit project

Woonhuis metamorfose! Je zou het misschien niet zo snel bedenken maar Art to Wall kan ook bij jou thuis wonderen verrichten.

Voor een particuliere klant hebben we zowel de woonkamer als de serre voorzien van naadloos fotobehang (Airtex). Beide in een industriële stijl waar de inrichting prachtig op is afgestemd.

In het toilet is ook rondom behang gemonteerd dat voorzien is van een volledige vernislaag. De vernislaag maakt het mogelijk de wanden goed schoon te maken.

Onze opdrachtgever had een duidelijk idee hoe het eindresultaat eruit moest komen te zien. Ze hadden op een stocksite zelf de beelden uitgezocht die wij vervolgens geprint hebben. Elk beeld is uit één stuk materiaal waarbij het raam en de deuren tijdens de montage zijn uitgesneden. Het behang is geschikt om ook door de hoek heen te plakken. De beelden lopen prachtig door. Eventuele aansluitproblemen in onderlinge banen behoren tot het verleden omdat het behang uit één deel gemaakt wordt.

Voordat het behang in het toilet rondom geplakt kon worden is er flink aan het bestand gesleuteld. Er is met behulp van photoshop een bestand gemaakt wat precies aan de wensen en maten voldoet.

De verschillende deuren (serre, badkamer en toilet) zijn voorzien van een sticker. Hierdoor loopt het beeld ook over de deuren prachtig door.

Voor de badkamer is een andere techniek toegepast. Voor deze ruimte is er geprint op plaatmateriaal (wandpanelen). Deze platen zijn met montagekit op de ondergrond bevestigd. Gaten voor de waterpunten of afvoer zijn in het werk precies uitgezaagd. Zelfs voor het plafond is gekozen voor een beeld wat mooi past bij de wanden. Om alles waterdicht te maken zijn de hoeken en naden afgekit. Bij een juiste voorbereiding en planning is het mogelijk om in een paar dagen een volledige badkamer renovatie te realiseren.

Het huis werd vroeger door oma bewoond en is nu het thuishonk van haar kleindochter met haar man en hun dochter. Na 10 maanden van een grote ingrijpende verbouwing is de rust terug gekeerd. Eindelijk tijd om lekker te genieten van dit prachtige thuis.

Art to Wall

Wilt u meer weten over de projecten van Art to Wall neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

een selectie uit onze gerealiseerde projecten