WOK! Vredenburg

Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang
Art to Wall -Naadloos fotobehang

Over dit project

WOK! Asian street food! Een nieuw restaurant in Utrecht; Asian street food and take a way. Welke stijl en vormen komen centraal te staan? Het is een kleurrijk en dynamisch geheel geworden. De pilaren, toiletten en zijwanden naast de trap zijn bekleed met behang uit één stuk. Hiervoor zijn speciale ontwerpen gemaakt. Boven de banken zijn lichtframes geplaatst met dimbare ledverlichting. Achter de cocktailbar is een print gekozen die op geborsteld aluminium is uitgevoerd. De gevelramen, toiletdeuren en boeiboorden zijn voorzien van snijfolies. Wil je een keer lekker eten in een kleurrijke omgeving dan bevelen wij WOK Vredenburg! aan.

Wok To Go werkt met een centrale keuken voor research en development.

Onze Aziatische topchefs zijn dagelijks bezig om nieuwe gerechten te creëren die passen bij de laatste trends. Zij werken elke dag met passie aan nieuwe gerechten. 

Daarnaast houden ze bezig met het constante bewaken van de kwaliteit van onze recepten en de naleving in verschillende vestigingen. Zo kun jij er op vertrouwen dat je in elke vestiging van Wok To Go terecht kunt voor verrassende gerechten en voedsel dat is bereid volgens de hoogste kwaliteitsstandaard

Wok To Go het typerende wokbakje bekend heeft gemaakt in Nederland

Kun jij je voorstellen dat het wokbakje, dat wij liefkozend de Wokki Box noemen, helemaal nieuw was in Nederland? Vast niet, nu zijn Wok To Go en de Wokki Box niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Toen wij in 2003 onze eerste vestiging openden in Utrecht hebben wij de Wokki Box speciaal voor jou meegenomen uit China. You’re welcome.

Wok To Go elk seizoen een nieuwe Chef’s special lanceert.​

Het rondgaan van de seizoenen heeft ook invloed op het gemoed van onze topchefs. Of het nu het vallen van de blaadjes is of een onverwachte lentekriebel, soms krijgen ze het gewoon op hun heupen. Dan kunnen ze niet anders dan iets speciaals maken om uitdrukking te geven aan dat gevoel. Het inspireert ze tot gerechten die je normaal gesproken niet op het Wok To Go-menu zou verwachten. Telkens krijg je trendy, verrassende seizoensgebonden gerechten, die zintuigenprikkelend zijn, en gebaseerd op de vraag die in de markt leeft.

Wok To Go veel zorg en tijd besteed aan het selecteren van ingredienten.

De smaak van wokgerecht valt of staat met de kwaliteit van de ingrediënten. Wij vinden het erg belangrijk om te werken met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Dat betekent dat we altijd werken met verse, seizoensgebonden groenten. Het betekent ook dat we bij het selecteren van ons vlees kiezen voor smaakvolle, magere rund- en kipsoorten, waarbij we als het kan kiezen voor Halal.​

Healthy

Omdat wij geloven in gezonde eetgewoonten. Wok To Go ziet het als zijn missie om lekker en voedzaam eten betaalbaar aan te bieden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan delen in de vreugde van gezond eten. Kom langs in een van onze vestigingen en maak kennis met onze gevarieerde, verrassende en vooral heerlijke Streetfood Menukaart. Kom langs en deel onze heerlijke gerechten met je vrienden en geliefden. Kom zelf langs om te delen in de vreugde van Aziatisch Streetfood.  Je vindt ons in vrijwel alle grote steden in Nederland én altijd centraal gelegen.

Fresh

Omdat we jou authentieke wokgerechten serveren die je voor even naar Azië vervoeren. Verrassend omdat we elke dag werken aan nieuwe en spannende gerechten. Streetfood betekent voor ons: beleving, diversiteit aan smaken, geuren en kleuren in veel verschillende uitvoeringen. Streetfood verbindt mensen van over de hele wereld met elkaar.

Fast

Omdat de Wok het perfecte instrument is om in korte tijd een fantastische maaltijd op tafel te zetten. Wij geloven in koken op hoog vuur, omdat de groenten vers en knapperig blijven, het vlees mals wordt en de vitamines en mineralen van alle ingrediënten behouden blijven. Al onze mooie ingrediënten komen zo optimaal tot hun recht.

Tasty

Omdat we gebruik maken van gevarieerde en kleurrijke ingrediënten, kruiden en specerijen waar de Aziatische keuken rijk aan is en waar wij trots op zijn. Wok To Go brengt je met geuren die je neus prikkelen en smaken waarvan het water je in de mond loopt voor even in de heerlijke beleving van Aziatisch Streetfood.

Art to Wall

Wilt u meer weten over de projecten van Art to Wall neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

een selectie uit onze gerealiseerde projecten