WOK To Go

WOK To Go
WOK To Go
WOK To Go
WOK To Go
WOK To Go
WOK To Go
WOK To Go
WOK To Go
WOK To Go

Over dit project

WOK To Go, Streetfood op een hoger niveau.

Healthy
Omdat wij geloven in gezonde eetgewoonten. Wok To Go ziet het als zijn missie om lekker en voedzaam eten betaalbaar aan te bieden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan delen in de vreugde van gezond eten. Kom langs in een van onze vestigingen en maak kennis met onze gevarieerde, verrassende en vooral heerlijke Streetfood Menukaart. Kom langs en deel onze heerlijke gerechten met je vrienden en geliefden. Kom zelf langs om te delen in de vreugde van Aziatisch Streetfood. Je vindt ons in vrijwel alle grote steden in Nederland én altijd centraal gelegen.

Fresh
Omdat we jou authentieke wok gerechten serveren die je voor even naar Azië vervoeren. Verrassend omdat we elke dag werken aan nieuwe en spannende gerechten. Streetfood betekent voor ons: beleving, diversiteit aan smaken, geuren en kleuren in veel verschillende uitvoeringen. Streetfood verbindt mensen van over de hele wereld met elkaar.

Fast
Omdat de Wok het perfecte instrument is om in korte tijd een fantastische maaltijd op tafel te zetten. Wij geloven in koken op hoog vuur, omdat de groenten vers en knapperig blijven, het vlees mals wordt en de vitamines en mineralen van alle ingrediënten behouden blijven. Al onze mooie ingrediënten komen zo optimaal tot hun recht.

Tasty
Omdat we gebruik maken van gevarieerde en kleurrijke ingrediënten, kruiden en specerijen waar de Aziatische keuken rijk aan is en waar wij trots op zijn. Wok To Go brengt je met geuren die je neus prikkelen en smaken waarvan het water je in de mond loopt voor even in de heerlijke beleving van Aziatisch Streetfood.

Art to Wall

Wilt u meer weten over de projecten van Art to Wall neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

een selectie uit onze gerealiseerde projecten