Vegan Bamboo Bar

Over dit project

Aan het Stationsplein in Utrecht is een nieuwe food formule geopend. Een formule die alleen heerlijke veganistische gerechten verkoopt die zij dagelijks vers bereid in eigen keuken. Bij het ontwerpen is Feng Shui het uitgangspunt geweest. Alles in harmonie en balans zodat de energie overal klopt. De ontwerpen zijn speciaal voor deze formule uitgedacht en uitgewerkt.

De toiletten, zijwand, plafond en op de betonnen staanders van de voorgevel is wandbekleding uit 1 stuk toegepast. Bepaalde delen zijn met reliëf geprint en andere delen met vernis. De vernislaag zorgt ervoor dat het behang chemisch te reinigen is.

Art to Wall

Wilt u meer weten over de projecten van Art to Wall neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

een selectie uit onze gerealiseerde projecten

Just Media Group

Woonhuis

Vegan Bamboo Bar