Metamorfose kantine

Art to Wall
Schotpoort Connect Eerbeek kantine metamorfose
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Schotpoort Connect Eerbeek kantine metamorfose full color keuken wrappen

Over dit project

Hoe een gedateerde kantine omgetoverd wordt tot een multifunctionele ruimte. Een ruimte waar de lunch genuttigd kan worden maar ook waar een gezellige vrijdagmiddagborrel georganiseerd kan worden. Een ruimte die zich leent voor het geven van een presentatie, een cursus of die wordt ingezet voor een overleg tussen een aantal collega’s of een team. Een ruimte die zelfs geschikt kan zijn voor het vieren van het jaarlijkse sinterklaasfeest of het kerstontbijt. Maar net zo makkelijk kan het de plek zijn waar de voetballiefhebbers hun favoriete team in actie kunnen zien tijdens de verschillende kampioenschappen.

Het denkwerk en het maken van een sfeerimpressie is gemaakt door Angela Lubbers van Lubbersss Interieuradvies. Zij had een aantal beelden uitgekozen die ons de basis gaf om mee verder te werken. Voor de wandbekleding is gekozen om op Airtex te printen (naadloos behang). Elke wand bestaat uit 1 groot stuk behang wat in het werk precies zo is verwerkt dat overal de verticale lijnen perfect doorlopen.

Het barnwoord (planken) is een ‘nieuw’ ontwerp geworden met zo min mogelijk repeteringen op een wand. Voor de gezellige sfeer zijn er diverse kleuren aan toegevoegd.

De Schotse Hooglanders zijn op de heide gefotografeerd op een dag die precies de sfeer vertaald die graag naar binnen werd gehaald. Met genoeg digitale trucjes is het gelukt om de grijs/ rode keuken een nieuw leven te geven. Elk frontje/ deurtje/ zijkant en achterwand is gewrapt met een stukje full color print. De verschillende onderdelen zijn rondom voorzien van folie zodat ook de zijkanten mooi afgewerkt zijn. Elk onderdeel is opgegaan in het uiteindelijke geheel. Zo is het slopen van het gedateerde aanrechtblok tot het verleden gaan behoren omdat het wrappen van een keuken nieuwe kansen creëert.

Kijk en verwonder je over het prachtige eindresultaat.

Art to Wall

Wilt u meer weten over de projecten van Art to Wall neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

een selectie uit onze gerealiseerde projecten