Just Media Group

Over dit project

Met de beperkingen van een monumentaal pand de grenzen opzoeken van creatieve mogelijkheden. Het lijkt een pittige uitdaging, maar Art to Wall heeft deze uitdaging met veel succes opgepakt.

De groei van JustMediaGroup maakte dat de oude kantoorvilla niet meer voldeed. Het voormalig kantongerecht in Hilversum bood de ruimte waar JMG naar op zoek was. Maar de monumentale status van het pand bracht beperkingen met zich mee. En toch kreeg de creativiteit hier maximaal de ruimte.

Op een aantal wanden werd behang (Airtex) uit één stuk aangebracht. Eén wand kreeg een patroon met veel kleur en de ander met een unieke dieptewerking voor een extra ruimtelijk gevoel.

Ook in de keuken is behang uit één stuk geplaatst. Op de eerste verdieping, in een voormalige rechtszaal, heeft Art to Wall een groot beamerscherm gemonteerd.


Het nieuwe en eigentijdse meubilair maakte de metamorfose van gerechtsgebouw naar creatieve hotspot compleet.

Art to Wall

Wilt u meer weten over de projecten van Art to Wall neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

een selectie uit onze gerealiseerde projecten

Woonhuis

Matchd

Wouters Totaal Afbouw