JK Nederland

Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall
Art to Wall

Over dit project

JK Nederland is een toonaangevende leverancier op het gebied van wellness, lifestyle & healthcare voor de Belgische en Nederlandse markt. Binnen deze branche staan ontspanning, schoonheid en het creëren van een prettige sfeer voorop.

Deze toonaangevende leverancier steekt veel tijd en energie in het up to date houden van het eigen pand. Art to Wall brengt het innovatieve karakter van dit bedrijf tot leven met state-of-the-art interieur- en exterieur visuals. Met de nieuwste technieken worden bijzondere effecten bereikt die de klantbeleving naar een hoger plan tillen.

De reusachtige raamvisuals aan de buitenzijde geven het pand een karakteristieke uitstraling en communiceren de identiteit van JK Nederland. In de kantoren op de begane grond en etage kan men door de toepassing van speciale folie naar buiten blijven kijken, terwijl de inkijk minimaal is. Frames met ledverlichting en speciaal doek geven op de juiste plaatsen het gewenste accent.

WERELDMARKTLEIDER

JK-Benelux B.V. is onderdeel van de JK-Group. De JK-Group werd in 1927 opgericht als timmermanswerkplaats en is vandaag een toonaangevende leverancier op het gebied van wellness, lifestyle en health. JK-Benelux biedt Ergoline professionele zonnebanken, Wellsystem Hydrojets, pure UVC luchtreinigers, DAYON premium thuis zonnebanken, Beauty Angel lichttherapie en skincare, Devoted Creations tanning cosmetics, ScentLinq geurmarketing en Sunlync studio software.

HIGH-END TANNING

Al meer dan 30 jaar is Ergoline hét merk op het gebied van professionele zonneapparatuur. Innovatieve technologieën, vernieuwende designs en optimale bruiningsresultaten zorgen ervoor dat Ergoline
wereldwijd marktleider is.
Experience Ergoline,
experience high-end tanning!

ERGOLINE

ORIGINAL HYDROJET TECHNOLOGY

Inschakelen en uitrusten, geniet van een droogwater massage met Wellsystem. Een ontspannen lichaamsmassage met behulp van de gerichte kracht van water. Volledig gekleed, zonder achteraf een douche te hoeven nemen. De Wellsystem hydrojets zijn eenvoudig te bedienen en beiden een ultieme ontspanning in slechts 20 minuten.

WELLSYSTEM

SUNSHINE FOR YOUR HOME

DAYON LightSpa is de eigentijdse vorm van licht- & zonmoment voor thuis. Een toevluchtsoord waar u op elk moment van het jaar kunt genieten van zon en licht in uw eigen huiskamer. Voor meer welzijn en een natuurlijk mooi uiterlijk.

DAYON

TANNING SKINCARE

Devoted Creations is gespecialiseerd in zonnecosmetica. Alle crèmes die gebruikt kunnen worden onder de zonnebank bevatten bruiningsversnellers. Deze stimuleren de pigmentaanmaak waardoor we sneller en dieper bruin worden en ook langer bruin blijven. De combinatie van productuitstraling, hoogwaardige ingrediënten en diversiteit in het assortiment maken van Devoted Creations een succes in elke professionele zonnestudio.

DEVOTED CREATIONS

HUIDVERZORGING MET LICHT

Beauty Angel staat voor een zachte beauty behandeling met rood, UV-vrij licht. De speciale lichtspectra werken in de diepte van de huid en verhogen de lichaamseigen productie van collageen. Rimpels worden verminderd, de huid wordt zichtbaar strakker en het algemene huidbeeld wordt verbeterd.

BEAUTY ANGEL

Art to Wall

Wilt u meer weten over de projecten van Art to Wall neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

een selectie uit onze gerealiseerde projecten