Finitouch Interieurbouw

ArttoWall-Finitouch-Micheal-Schumacher-Fornule-1-curbstones-Skript
ArttoWall-Finitouch-Skript-Amersfoort-vloersticker-Schumacher
Finitouch-Naadloos-fotobehang-vernis-boardroom-ArttoWall
Deathroad-Finitouch-fotogalerij-waterval-ArttoWall
ArttoWall-Finitouch-eigen-foto-op-maat-vernis-accent
Finitouch-detail-naadloos-fotobehang-vernis-deathraod
ArttoWall-Finitouch-Skript-Fiat500-kantoorkas-Amersfoort
ArttoWall-Skript-Finitouch-moswand-deurstickers-flamingo-doorlopend-beeld-kastenwand
ArttoWall-Finitouch-fotocollectie-locals-toiletdeuren-flamingo-polymeer-vinyl
Finitouch-deur-bestickering-ArttoWall-moswand-Skript
ArttoWall-Finitouch-sporthoek-spanframe-rode-accenten

Over dit project

Finitouch interieurbouw verbouwing! Een goed interieur is een uniek totaalconcept met karakter. Een inspirerend decor dat de zintuigen prikkelt en bijna letterlijk tot de verbeelding spreekt. Een verhaal vertelt. Een sfeercreatie die zowel bij het doel van de ruimte, áls bij het DNA van de organisatie past. Waar esthetiek en functionaliteit hand-in-hand gaan. Dat is waar Finitouch voor staat.

In hun grote vergaderruimte is een speciaal naadloos fotobehang aangebracht. Het bijzondere aan dit behang (één geheel) is dat er delen zijn voorzien van spotvernis. Dit geeft op geselecteerde delen een glanseffect wat een bijzondere touch aan de wand geeft. Een ander bijzonder detail is dat de foto uit de eigen fotocollectie van de eigenaar afkomstig is.

Voor de medewerkers is er in de grote hal een sportcorner ingericht zodat er elke dag naar hartenlust gesport kan worden. Deze corner is ‘aangekleed’ met twee visuals die op houten frames zijn gespannen.

In opdracht van Finitouch hebben we ook een aandeel mogen leveren bij de aankleding van de showroom van Skript. Skript is een dienstverlener die met persoonlijke aandacht interieurs tot leven brengt. Ieder interieur heeft een eigen karakter en omdat zij al tientallen jaren actief zijn in de wereld van interieurs kunnen zij jouw verhaal, stijl en ambitie matchen met een compleet interieur, dat waarde toevoegt aan het gebruik en de sfeer van elke ruimte. Van kantoortuinen tot directiekamers en van de entree tot het bedrijfsrestaurant.

In de showroom is een combinatie gemaakt van allerlei stijlen aangevuld met full colour prints voor op de kasten en de vloer. Aan de achterwand een grote visual die op een houten frame gespannen zit. Die laatste is een samenvoeging van twee bestaande foto’s.

Art to Wall

Wilt u meer weten over de projecten van Art to Wall neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

een selectie uit onze gerealiseerde projecten