Schotpoort kantine keuken wrap
Schotpoort kantine naadloos behang uitsnijden barnwood
Schotpoort kantine naadloos behang montage barnwood
Finitouch Art to Wall toiletrenovatie beprint plaatmateriaal
Art to Wall Finitouch toiletrenovatie met nieuwe vloer
Art to Wall Finitouch hangbrug toiletrenovatie
Art to Wall Finitouch deurfolie doorlopend beeld toiletrenovatie

Preview twee projecten

Ook al zal binnenkort onze fotograaf op stap gaan om professionele foto’s te maken toch willen we je alvast laten zien waar we de afgelopen tijd druk mee waren.

Kantine

Het ene project betreft een volledige metamorfose van de kantine bij transportbedrijf Schotpoort Connect. De huidige keuken is volledig gewrapt met een doorlopend beeld van Schotse Hooglanders. Ook de achterwand is zo uitgevoerd dat deze doorloopt in het beeld.

Voordat het printen kon starten hebben we vooraf twee speciale bestanden gemaakt in Photoshop. Elk deurtje, laadje, blende en zijkanten van de kasten heeft daarna een eigen ‘uitsnede’ uit het bronbestand gekregen. Alleen dan is het mogelijk om ook de zijkanten van elk onderdeel te wrappen en evengoed het beeld door te laten lopen.

De 3 omliggende wanden zijn voorzien van naadloos behang (behang uit 1 stuk) met een print van barnwood. Elke vensterbank, raamkozijn, kabelgoot en aftimmerplank zijn met grote zorg minutieus uitgesneden. Door het precisie werk heeft elke wand ook echt een print uit één geheel. Hierdoor lopen de planken op elke positie prachtig door.

Het oude meubilair is vervangen door tafel, stoelen, banken, statafels, krukken die qua stijl perfect aansluiten op de sfeer van de visuals.

De kantine is op deze manier een multi functionele ruimte geworden.

Toiletgroep

Het andere project was het renoveren van de wanden van een toiletgroep (2 toiletten en 4 urinoirs). Deze toiletgroep bevindt zich in de machinale zagerij cq werkplaats van Finitouch. Ons werk bestond uit het maken van twee 360graden bestanden die op plaatmateriaal zijn geprint om vervolgens over de tegels heen te bevestigen. De deuren werden ook voorzien van een visual met doorlopend beeld.

De opdrachtgever heeft in eigen beheer nieuw sanitair laten plaatsen en de vloer laten voorzien van nieuwe tegels. De kozijnen zijn zwart geschilderd en de plinten uitgevoerd in zwart corian.

Alles in stijl en mooi op elkaar afgestemd.

RECENT NIEUWS