Portretcollage Arttowall

Wie zijn wij?

Wij zijn Art to Wall. Een bedrijf dat zich, na vele jaren ervaring in de digitale printwereld, heeft gespecialiseerd in het printen van interieur visuals. Wij ontwerpen, printen en monteren unieke (akoestische) wandbekleding op werkelijk ieder formaat. Kamerhoog en muurbreed, uit 1 stuk is eerder regel dan uitzondering. Art to Wall is de enige in Nederland die werkt met een machine die zowel reliëf als vernis kan printen.

Om jouw ruimte qua aankleding compleet te maken printen /produceren en monteren wij ook deurstickers, snijletters, logo’s, privacy-folies, trapstickers, muurcirkels, vloerstickers, textielframes en panelen voor o.a. badkamer renovaties.

Als laatste noviteit kunnen we ook op meubelleer printen wat vervolgens verwerkt kan worden in jouw exclusieve gepersonaliseerde interieur.

Wanneer je dus op zoek bent naar exclusieve en toch betaalbare mogelijkheden voor de aankleding van jouw ruimte, dan is Art to Wall je graag van dienst. Sinds kort hebben wij onze diensten uitgebreid met het (full-color)wrappen van (bedrijfs-)auto’s. Het professionele team van Art to Wall levert topkwaliteit en persoonlijke service. Door onze jarenlange ervaring en onze technische mogelijkheden kunnen wij je altijd voorzien van het juiste advies. Wij zijn nauw betrokken bij jouw projecten en leveren altijd maatwerk. Kwaliteit, eerlijkheid, zorgvuldigheid, klantgerichtheid en soepele samenwerking zijn onze kernwaarden.

Over hem;

Ik, Edwin Borghuis, heb met XL printing en Artidecco de jaren voorafgaand aan Art to Wall mijn kennis en ervaring in die bedrijven opgedaan. Beide bedrijven opereerde in de digitale printwereld met vooral focus op beurzen en (buiten) reclame. Inmiddels beschik ik over ruim 16 jaar ervaring in zowel de materialen/ technieken/ toepassingen en de verschillende machines, ieder met zijn eigen specifieke kenmerken en mogelijkheden. Ik houd mij vooral bezig met de technische en financiële kant binnen Art to Wall. Alhoewel ik een financiële achtergrond heb lijkt deze carrièreswitch niet logisch maar niets is minder waar. Ik combineer nu het beste van beide werelden. Deze branche geeft mij veel  werkplezier. Het omzetten van speciale wensen naar een mooi en kwalitatief product zorgt ervoor dat ik altijd op zoek ga naar (technische) mogelijkheden. Iets wat mijn werk uitdagend houdt.

Over haar;

Ik, Mechtela de Baat, heb mijn eerste stappen binnen de signwereld gezet toen Edwin ruim 7 jaar geleden een helpende hand nodig had bij de montage van een groot aantal deurstickers. Van de ene helpende actie naar de volgende klus was het gevolg. Zo gebeurde het dat ik mijn werk binnen de hulpverlening vaarwel zei en mij volledig beschikbaar maakte voor ons gezamenlijke bedrijf.   

Er ontstond een mooi inwerktraject waarbij ik alle kennis en informatie bij Edwin kon halen. Binnen Art to Wall houd ik mij vooral bezig met de communicatie, verkoop/ inkoop en de verwerking van onze print- en snijopdrachten in onze productiehal.

De montage op locatie doen we altijd samen. We maken er elke keer een dagje uit van. Soms komen we op locatie voor uitdagingen te staan maar die weten we altijd tot een goed einde te brengen. Wanneer het nodig is kunnen we rekenen op onze flexibele schil van monteurs die ons bij staan in drukke tijden.

We vormen een hecht, betrouwbaar en kordaat team. Ieder met zijn/ haar eigen specialismen en krachten. We vullen elkaar goed aan en maken elke opdracht tot een succes. Mogen wij jou ook van dienst zijn?

Art to Wall is verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie. We zijn binnen Hoevelaken gebleven maar dan 1600 meter verderop. Hier zetten we onze werkzaamheden voort zoals je van ons gewend bent. Exact 5 jaar na onze gezamenlijke start is hiermee gelijk het eerste lustrum een feit.