Wie zijn wij?

Art to Wall is HET bedrijf dat zich, na vele jaren ervaring in de digitale printwereld, heeft gespecialiseerd in het printen van interieur visuals. Wij ontwerpen, printen en monteren unieke (akoestische) wandbekleding op werkelijk ieder formaat. Kamerhoog en muurbreed, uit 1 stuk is eerder regel dan uitzondering. Art to Wall is de enige in Nederland die werkt met een machine die zowel reliëf als vernis kan aanbrengen.

Om jouw ruimte qua aankleding compleet te maken printen /produceren en monteren wij ook deurstickers, snijletters, logo’s, privacy-folies, trapstickers, muurcirkels, vloerstickers, textielframes en panelen voor o.a. badkamer renovaties.

Als laatste noviteit kunnen we ook op meubelleer printen wat vervolgens verwerkt kan worden in jouw exclusieve gepersonaliseerde interieur.

Wanneer je dus op zoek bent naar exclusieve en toch betaalbare mogelijkheden voor de aankleding van jouw ruimte, dan is Art to Wall je graag van dienst. Het professionele team van Art to Wall levert topkwaliteit en persoonlijke service. Door onze jarenlange ervaring en onze technische mogelijkheden kunnen wij je altijd voorzien van het juiste advies. Wij zijn nauw betrokken bij jouw projecten en leveren altijd maatwerk. Kwaliteit, eerlijkheid, zorgvuldigheid, klantgerichtheid en soepele samenwerking zijn onze kernwaarden.

Over hem;

Ik, Edwin Borghuis, heb met XL printing en Artidecco de jaren voorafgaand aan Art to Wall mijn kennis en ervaring in die bedrijven opgedaan. Beide bedrijven opereerde in de digitale printwereld met vooral focus op beurzen en (buiten) reclame. Inmiddels beschik ik over ruim 16 jaar ervaring in zowel de materialen/ technieken/ toepassingen en de verschillende machines, ieder met zijn eigen specifieke kenmerken en mogelijkheden. Ik houd mij vooral bezig met de technische en financiële kant binnen Art to Wall. Alhoewel ik een financiële achtergrond heb lijkt deze carrièreswitch onlogisch maar niets is minder waar. Het werkplezier en levensgeluk wat ik nu samen met Mechtela mag ervaren maakt mij gelukkiger.

Over haar;

Ik, Mechtela de Baat, heb mijn eerste stappen binnen de signwereld gezet toen Edwin ruim 5 jaar geleden een helpende hand nodig had bij de montage van een groot aantal deurstickers. Van de ene helpende actie naar de volgende klus was het gevolg. Zo gebeurde het dat ik mijn werk binnen de hulpverlening vaarwel zei en mij volledig beschikbaar maakte voor ons gezamenlijke bedrijf.   

Er ontstond een mooi inwerktraject waarbij ik alle kennis en informatie bij Edwin kon halen. Binnen Art to Wall houd ik mij vooral bezig met de communicatie, verkoop en de verwerking van onze producten in onze productiehal.

De montage op locatie doen we altijd samen. We maken er elke keer een dagje uit van en dat maakt elke dag tot een feestje. Wanneer het nodig is kunnen we rekenen op onze flexibele schil van monteurs om ons bij te staan.

We vormen een hecht, betrouwbaar en kordaat team. Ieder met zijn/ haar eigen specialismen en krachten. We vullen elkaar goed aan en maken elke opdracht tot een succes. Wij zijn ook jou graag van dienst.

Momenteel is Art to Wall gevestigd in Hoevelaken. Vanaf augustus 2021 zal Art to Wall verhuisd zijn. Daarmee wordt tevens het eerste lustrum een feit.