carwrapping
carwrapping
carwrapping
carwrapping
carwrapping
carwrapping
carwrapping
carwrapping
carwrapping
carwrapping
carwrapping
carwrapping

Nu ook carwrapping

Carwrapping bij ArttoWall Uitbreiding van diensten, nu ook van autobelettering tot en met full collour carwrap!

Na jaren ons gespecialiseerd te hebben in allerlei interieur visuals hebben we ons nu ook toegelegd op een andere discipline. Een discipline die vooral voor zakelijke opdrachtgevers interessant is. We kunnen nu ook op het wagenpark de huisstijl doortrekken zodat je de beste reclame op wielen realiseert.

Voorheen hebben we met regelmaat een voertuig voorzien van een URL of een logo maar nu is er nog meer mogelijk.

Hoe heeft dit zo kunnen ontstaan zul je je misschien afvragen. Het antwoord daarop is vrij simpel. Een opdrachtgever stelde ooit de vraag of we ook een tekstregel op een auto konden aanbrengen. En daar was de eerste start gemaakt. Weliswaar heel klein maar je moet ergens beginnen. Daarna kwam de vraag om een groter vlak op een bedrijfsbus aan te brengen. En zo breidde de vragen zich langzaam uit. Inmiddels hebben we de nodige aanvragen naar tevredenheid kunnen uitvoeren.

Tekstregels of grote stickers op vlakke delen aanbrengen is echt iets anders dan een volledige wrap uitvoeren. We realiseerde ons dat het tijd was voor een professionele training ‘on the job’.

Toen zijn we opzoek gegaan naar iemand van wie we het vak konden leren. Met een boodschappenlijstje in de hand hebben we het internet afgezocht naar de beste apparatuur en gereedschappen. Want zoals in elk vak, goed gereedschap is het halve werk.

Met twee volle trainingsdagen zijn we goed op de rit gezet. Daarna is het vooral nodig om veel te blijven trainen. Veel liefde, geduld, tijd en toewijding zijn de kernwoorden die om de hoek komen kijken om een goede carwrapper te kunnen worden/ zijn.

RECENT NIEUWS