Nieuwe huisvesting

Nieuwe huisvesting. Sinds 1 oktober 2021 hebben we onze intrek genomen aan de Hogebrinkerweg 15d in Hoevelaken. Na een kort traject van het bespreken van kansen en mogelijkheden heeft Evert de Lange van Bouw & Ontwikkeling Evert de Lange B.V. uit Hoevelaken de locatie volledig naar onze wensen aangepast. Dit alles na bemiddeling van makelaar Wout van Baal van Van Baal Makelaardij o/g B.V., eveneens uit Hoevelaken.  

Het water was ons aan de lippen komen te staan omdat het pand, wat we op het oog hadden niet door kon gaan maar we onze huur al wel hadden opgezegd. Tja, wat doe je dan? Dat was het moment waarop we makelaars in de buurt zijn gaan bellen met ons wensenlijstje in de hand. En daar was Wout van Baal ineens, die wist dat er waarschijnlijk mogelijkheden waren. Hiervoor was het nodig dat verschillende partijen snel met elkaar schakelden en de bereidheid hadden mee te bewegen. Of dat gelukt is? Nou dat is zeker gelukt! Wauw wat zitten we op een heerlijke plek.

Onze bedrijfsruimte bestaat uit een apart kantoor met 2 aparte eilanden voor de bureau’s. Met een aantal lege werkplekken zijn we klaar voor verdere uitbreiding op ons team. De printers staan in een aparte ruimte op een gecoate vloer met voldoende ventilatie en daglicht. De printerruimte heeft 2 openslaande deuren. Via die deuren kunnen we makkelijk in en uitrijden met de rollenlift voor het aanvoeren van een nieuwe rol of het afvoeren van geprint materiaal.

De printerruimte is door middel van een glaswand gescheiden van het kantoor. Ideaal omdat er op deze manier veel doorkijk is en het ruimtelijk effect groot is. De lichtunits in het plafond zijn afgestemd op het werk wat in de verschillende ruimten centraal staat.

Beiden ruimten zijn ingericht met eigentijds meubilair. De wanden zijn uitgerust met een print in de bedrijfskleuren. We tonen hierop het kleurbereik van de 160 cm brede machine en een specialty (reliëf) van de 320 cm brede machine. Op de laatste wand worden miniaturen getoond met allerlei toepassingen en mogelijkheden van technieken en materialen. Hiermee is ons kantoor gelijk een kleine showroom geworden.

Bovenstaande ruimten zijn aan de voorkant van het pand gesitueerd. Aansluitend is er een tussenruimte waar de snijmachine, de wals, het bullrek voor rollen materiaal, de snijtafels en klein gereedschap staat. En als achterste ruimte hebben we, door een schuifdeur af te sluiten, de expeditie. Hier sorteren wij ons afval, nemen we leveringen in ontvangst en kunnen voertuigen in en uit gereden worden wanneer het tijd is voor een wrapklus.

Kortom; we zijn reuze blij met ons nieuwe bedrijfspand. We hopen hier in de aankomende jaren naar hartenlust te kunnen produceren om vele opdrachtgevers blij te maken met onze producten en diensten.

RECENT NIEUWS