Expertises

Behang

Behang

Naadloos geprint fotobehang voor op jouw school, kantoor, hotel, zorgcentra, bedrijfspand of gewoon bij jou thuis. Geprint in de maat die je nodig hebt met het plaatje wat jij leuk vindt. Met slechts 1 rol toveren we de wand in een handomdraai om. Ons fotobehang printen we op Airtex doek (brandvertragend, afwasbaar, stootvast en kreukvrij). Dit type fotobehang is enorm sterk en ondanks de fijne structuur zijn de prints haarscherp. De achterzijde is grijs zodat er geen ‘oude’ beelden door het nieuwe behang zichtbaar zijn.
Naar behang

Behang met vernis

Behang met vernis

Wij beschikken over de meest moderne printer ter wereld waarmee wij je behang kunnen voorzien van een beschermlaag (vernis). Hierdoor kun je het behang chemisch reinigen en is het zelfs bestand tegen pure chloor en aceton. Met de vernis laag is het behang nog beter geschikt voor horeca, zonnestudio’s, scholen en zorginstanties. Een andere mogelijkheid met vernis is om een bepaald detail of onderwerp te voorzien van een glans effect. Dit geeft verbluffend mooie resultaten. Vraag een sample aan en overtuig jezelf.
Naar behang

Behang met reliëf

Behang met reliëf

Dit is echt uniek en exclusief bij Art to Wall verkrijgbaar. Wij printen met meerdere lagen zodat er reliëf op je behang ontstaat. Dit geeft een super mooi en gaaf effect. Denk bijvoorbeeld aan een lijnenspel in reliëf wat subtiel gecombineerd kan worden in ton sur ton kleuren met de achtergrond. De meest mooie exclusieve ontwerpen zijn vanaf vandaag ook voor jou binnen handbereik. Een andere mogelijkheid die deze techniek biedt is om de wand van kleur ter laten veranderen zodra je langsloopt. Interesse is deze bijzondere optie? Neem dan even contact met ons op.
Naar behang

Akoestisch behang

Akoestisch behang

Speciaal voor ruimtes waar een probleem met de akoestiek wordt ervaren bieden wij DE oplossing voor de wanden. Door het printen, van de door jou gewenste visual, op ons speciale akoestische doek wordt de ‘overlast’ gereduceerd met enkele db’s. Dit behang is uitsluitend te bestellen inclusief onze deskundige montage.
Vraag offerte aan

Deurstickers

Deurstickers

Deze worden precies op maat en naar jouw wens geprint. Na het printen worden de stickers voorzien van een beschermlaminaat. Eventueel kan er ook een whiteboardfunctie aan toegevoegd worden zodat je nooit meer misgrijpt aan een notitieblaadje. Deurstickers kunnen ook toegepast worden in een wand die voorzien wordt van naadloos fotobehang zodat het beeld ook over de deur doorloopt. Hoe mooi zal dat zijn?
Vraag offerte aan

Raamfolies

Raamfolies

Raamfolies zijn er in vele verschillende vormen, materialen (wel/ geen zonwering of wel/ geen inkijk). Dusted en frosted folies zijn uiteraard ook bij ons te verkrijgen. Wij geven jou het juiste advies binnen de mogelijkheden. Ook zijn er oneindig veel mogelijkheden qua printtechniek of contoursnijden. Heb je een vraag stel het ons en wij komen met de oplossing.
Vraag offerte aan

Snijfolies

Snijfolies

Met de bestaande snijfolies in de meest uiteenlopende kleuren kun je vele kanten op. Van snijteksten tot logo’s en van striping tot aan decoratieve stickers. Mocht jouw kleur niet bestaan dan printen we deze speciaal voor jou. Keukenkast deurtjes zijn in een handomdraai omgetoverd in een andere kleur. Met onze hypermoderne en uiterst precieze snijmachine kunnen wij zelfs de kleinste details snijden.
Vraag offerte aan

Muurcirkels

Muurcirkels

Echt een mode trend. Bij ons verkrijgbaar in verschillende varianten en bevestigingsmogelijkheden. Eigen ontwerp geen probleem. Wij produceren, leveren en monteren het zoals jij dat wenst.
Vraag offerte aan

Trapstickers

Trapstickers

De door ons geproduceerde trapstickers (voor op de stootborden) zijn uiterst duurzaam. Wij produceren het inclusief een super beschermlaag die de print extra goed beschermd. Je kunt een eigen ontwerp of beeld aanleveren. Daarmee maak je jouw trap uniek. Eenvoudig zelf te monteren met de tegen meerprijs te verkrijgen spatel en snijmes. De trapstickers zijn ook verkrijgbaar in een statische hechtende variant. Dubbel eenvoudig zelf aan te brengen.
Vraag offerte aan

Vloersticker

Vloersticker

Bij ons bestel je een vloersticker op maat met de juiste zelfklevende lijm en beschermlaag. Het is belangrijk dat de ondergrond goed is afgestemd met het soort printfolie dat gebruikt wordt. Dit voorkomt teleurstellingen en problemen bij de montage. Wij geven je graag het juiste advies! Bellen of mailen kan altijd.
Vraag offerte aan

Badkamer geprinte panelen

Badkamer geprinte panelen

Weg met die vervelende voegen in de badkamer. Renoveer of bouw je badkamer/ douche/ toilet of keuken achterwand met onze beprinte platen. Een beproefde methode om in zeer korte tijd een groot resultaat neer te zetten. Met onze platen kun je een volledig nieuwe badkamer realiseren in maximaal 3 dagen. Ook hier kun je weer een geheel eigen sfeer creëren met plaatjes die jij kiest. De montage kun je aan ons overlaten of als je handig bent doe je dat zelf. De platen worden in het werk exact op maat gezaagd waarbij de gaten voor water en stroom de juiste positie krijgen. Met montage kit worden de platen over oude tegels heen geplakt. Achter de panelen kunnen verwarmingselement worden geplaatst om het ultieme welness gevoel te creëren.
Vraag offerte aan

Textielframe

Textielframe

Deze frames zijn uitermate geschikt om te gebruiken bij wanden met veel oneffenheden of voor wanden waar regelmatig van beeld gewisseld wordt. Ook uitstekend geschikt om te gebruiken in combinatie met akoestisch absorptie materiaal achter de print. Wij voorzien het frame dan van een speciaal geluiddoek dat geluid doorlaat en door het akoestisch materiaal laat absorberen. Elk frame wordt op je eigen (elke) maatwens geleverd.
Vraag offerte aan