Diensten

Inmeten

Om tot het juiste eindresultaat te komen is het belangrijk om met de juiste waarden te starten. Bij projecten komen wij zelf inmeten zodat er nooit tijdens of achteraf onduidelijkheid is over de maatvoering. Ook bewaken wij hiermee de kwaliteit en voorkomen wij problemen/ obstakels tijdens de montage. Met deze service is de maatvoering onze verantwoording.

Advies

Door onze jarenlange expertise zijn wij in staat om het juiste advies te geven voor materiaal keuze. Ook beoordelen wij welke bestanden nu wel of juist niet geschikt zijn voor de gewenste toepassing. We werken graag samen met interieurbouwers, architecten, facilitaire diensten of elke andere discipline.

Dtp/exclusieve ontwerpen

Al onze bestanden worden voordat we gaan printen gecontroleerd op resolutie en op fouten. We sturen altijd een digitale laag resolutie preview in de juiste verhouding naar de opdrachtgever ter goedkeuring. Ook kunnen wij voor je een opmaak/ontwerp maken. Desgewenst betrekken we zeer gerenommeerde designers in het traject voor een uniek resultaat. Bij onze projecten zijn hiervan een aantal voorbeelden te zien.

Productie

Digitaal groot formaat printen vraagt om het juiste team en de juiste machines. Wij zijn niet opzoek gegaan naar een printer die al onze concurrenten ook al hebben. Wij hebben op basis van onze wensen een printer laten configureren naar onze wensen. Hierdoor zijn wij in staat om op flexibele materialen met reliëf en/ of met vernis te printen. Hierdoor zijn wij enorm innovatief bezig. Neem vooral eens contact met ons op voor een uitdagende opdracht. We zullen je verbazen met onze kennis, printkwaliteit en ongekende mogelijkheden.

Montage

Art to Wall beschikt over een eigen montage team om alle producten die je bij ons besteld op de juiste manier voor jou te monteren. Hierdoor zijn wij in staat om snel en vakkundig het project op te leveren. Wij maken onze eigen planning en zijn niet afhankelijk van de agenda van derden.

Sample service

Digitaal printen is mensen werk. Bij het aangaan van een project kan het soms wenselijk zijn om samples te maken. Onze opdrachtgevers krijgen door de sample een beeld hoe het eindproduct eruit komt te zien. Een sample geeft ook de mogelijkheid om de kleuren en het ontwerp te beoordelen en waar nodig aanpassingen te doen. Wanneer er met meerdere disciplines gewerkt wordt, bv een schilder, kan de nieuwe verf afgestemd worden op de kleuren uit de print.

Uiteraard is het ook mogelijk om één of een combinatie van meerdere diensten van ons af te nemen. Afhankelijk van jouw wensen haken wij graag bij je aan.