Badkamer met wandpanelen
Renovatie woonhuis

Badkamer met wandpanelen

Badkamer renovatie zonder sloopwerk! Je zou het misschien niet zo snel bedenken maar ArttoWall kan ook bij jou thuis wonderen verrichten.

Voor een particuliere klant hebben we zowel de woonkamer, de serre, het toilet en de badkamer een ‘make over’ gegeven.

Voor de badkamer is een bijzondere techniek toegepast. Eentje die zich bewezen heeft bij diverse badkamer renovaties in hotels. Voor deze ruimte is er rechtstreeks geprint op watervast plaatmateriaal (wandpanelen) van 3 mm dik.

Ter voorbereiding voor het printen is er een doorlopend beeld gecreëerd. Eentje die mooi rondom doorloopt en dus een prachtige aansluiting maakt bij de laatste hoek. Zelfs voor het plafond is gekozen voor een beeld wat mooi past bij de wanden

Vooraf dient er exact ingemeten te worden. Een precisie klusje wand aan de hand van de maten wordt de breedte van elk paneel bepaald.

Na het printen wordt er een coating over de print aangebracht zodat het beeld beschermd is. De platen worden met montagekit op de ondergrond bevestigd. Gaten voor de kranen, douchekop of afvoer zijn in het werk precies uitgezaagd. Om alles waterdicht te maken zijn de hoeken en naden afgekit. Bij een juiste voorbereiding en planning is het mogelijk om in een paar dagen een volledige badkamer renovatie te realiseren.

RECENT NIEUWS